Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adrian jaayymmm Hubsonq Adrian7 (5126 niezalogowanych)
3 Posty
magda topies
(sugar)
Wiking
szkoda ze nie czytalem tego forum wczesniej, 2 tyg temu mnie okradli......
lecialem do domu na swieta, podszedl Polak, zagadal, przyszedl drugi, cos mu wypadlo.......
dalej znacie :/
Zastanawiam sie jak to mozliwe ze jeszcze nikt ich nie zlapal. Przeciez na lotnisku sa kamery, mozna wyslac rysopis do ambasady a stamtad dalej po ludziach, naswietlic ta sprawe....

Wiem , ze kasy juz nie odzyskam ale chetnie zrobil bym cos zeby ich zamknac....dranie mysla ze sa sprytni.....a sa poprotu zlodziejami!!!! fakt ze nie mam paranoi zeby z nikim nie rozmawiac na nikogo nie patrzec nie jest wymowka dla zlodzieja ,fakt ze nie zrobilem przelewu tez nie. Moje pieniadze moge je ze soba wozic!!!
Mam nadzieje ,ze tych sierot nikt nigdy nie okradnie, i nie beda musieli tlumaczyc dziecku ze tata jednak nie przyjedzie na te wakacje :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
sugar napisał:
szkoda ze nie czytalem tego forum wczesniej, 2 tyg temu mnie okradli......
lecialem do domu na swieta, podszedl Polak, zagadal, przyszedl drugi, cos mu wypadlo.......
dalej znacie :/

dalej nie znamy wlasnie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
sugar napisał:
dranie mysla ze sa sprytni
Tak bylo, jest i bedzie. Musimy sie uczyc zapobiegac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...no i

pomijam,ze to nie oni ciebie okradli,tylko ty sie dales okrasc

to czy

zrobiles tak jak piszesz - zgosiles kradziez,opisales ich (przeciez ich widziales)

itd.itp.

czy tylko zalisz sie na mn...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
sugar napisał:...Zastanawiam sie jak to mozliwe ze jeszcze nikt ich nie zlapal. Przeciez na lotnisku sa kamery, mozna wyslac rysopis do ambasady a stamtad dalej po ludziach, naswietlic ta sprawe....
Wiem , ze kasy juz nie odzyskam ale chetnie zrobil bym cos zeby ich zamknac....dranie mysla ze sa sprytni.....a sa poprotu zlodziejami!!!! fakt ze nie mam paranoi zeby z nikim nie rozmawiac na nikogo nie patrzec nie jest wymowka dla zlodzieja ,fakt ze nie zrobilem przelewu tez nie. Moje pieniadze moge je ze soba wozic!!! ...

A może popatrz się na ten problem pod innym kątem ...
---
PO PROSTU TO ICH NAJZWYKLEJSZA PRACA ...!!! . ot robią to , co najlepiej Im akurat wychodzi ...
---
To nie Ich wina , że Ty i Inni dają się Okradać ...!!! .
---
Gdybyś nie był chciwy i głupi to nie było by tego całego zdarzenia ... od momentu gdy gościowi wyleciał portfel ... a dalej to JUŻ TYLKO I WYŁĄCZNIE TWOJA BEZMYŚLNOŚĆ ... i RÓWNIEŻ złodziejstwo...
---
DZIECKU i ŻONIE trzeba powiedzieć prawdę , że Tata i Mąż to też nieudolny złodziej , który dał się wyruchać ...mądrzejszym w tym fachu ...
---
A to ,że akurat nie czytałeś tego tematu wcześniej to i całkiem dobrze ...!!!
Teraz chociaż wiesz , że nawet chęć kradzieży się nie opłaca ... gdy do podziału są jeszcze Inni ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
magda topies
(sugar)
Wiking
na policje zgloszone, rysopis dany, ale policjant uczciwie stwierdzl, ze nie ma sie co ludzic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
magda topies
(sugar)
Wiking
.....cos mu wypadlo, Polak nr 1 podniosl, ja ide w kierunku bramek, ten za mna leci czy niby nie moje, z nikad pojawia sie Polak nr 2 cos o kradziezy nawija, Polak nr 1 pokazuje mu swoj portfel ze niby nic nie ukradl, ja mowie ze nic nie wziolem pokazuje na ochrone lotniska i odchodze..... Juz za bramkami ide po cole do maszyny patrze a to nie moj plecak, w srodku pare koron i jakies obce pieniadze. Zywcem nie wiem kiedy mi podmienili, pewnie jak nr 2 zaczal sie rzucac ze go okradziono...? niewazne....

jesli ktos mial podobna sytuacje niedawno, dajcie znac. Moze jak poszlibysmy wieksza grupa na policje, z wieksza iloscia wiadomosci moze cos udalo by sie zrobic.

kurde ze tez ludzie na tym forum mysla ze mi sie nalezalo......o co chodzi?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
sugar napisał:kurde ze tez ludzie na tym forum mysla ze mi sie nalezalo......o co chodzi?????
Jak to ...o co chodzi ... !?
Nie Kumasz ...lubo ...nie Jarzysz ...!?

---
Ano oto , ze trzeba było napisać od razu w pierwszym Poście , iż po zauważeniu kradzieży , zgłosiłeś celnikom ten fakt... oraz , że od razu oddałeś nie Swój Plecak na Policję Lotniskową ... bo być może inny okradziony , właśnie rozpoznał by go natychmiast i wspólnie , moglibyście stworzyć bardziej precyzyjniejszy obraz Złoczyńców ...
A tak to teraz możesz Nam Tu wciskać nie tylko Kit , ale również i nawijać makaron na uszy ... A i tak mało kto da się nabrać na takie bajki ...
---
Nic to ...
---
Pamiętaj ...Nie Ma Tego Złego Co By Na Gorsze Nie Wyszło ...!
---
Następnym Razom , jak będziesz w podobnej sytuacji , to wyjmiesz błyskawicznie telefon i będziesz całą Akcję Nagrywał ... By Nam Udowodnić Iż Mówiłeś Całą Prawdę i Tylko Prawdę , nie zapominając przy okazji iż dla niektórych i tak Nawet Najprawdziwsza z Prawd To Tylko Zwykła ... GÓWNO PRAWDA ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
A tak to teraz możesz Nam Tu wciskać nie tylko Kit , ale również i nawijać makaron na uszy ... A i tak mało kto da się nabrać na takie bajki ...

Nawet tu stary fioletowy zgred potrafi sie wymadrzac Oby ciebie dinozaurze to kiedys nie spotkalo bo zobaczylabym wtedy z checia widok twojego pyska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ANDZIAOSLO napisał:... Oby ciebie dinozaurze to kiedys nie spotkalo bo zobaczylabym wtedy z checia widok twojego pyska Mnie Takie Coś , Nie Może Spotkać Osobiście , z prostej i prozaicznej przyczyny ...
---
Ja już w roku 1985 -byłem Świadkiem Podobnych przewałek z zamianą , robionych przez wprawnych Cinkciarzy ... w ciemnych bramach Bytomskiego Rynku... a jak naiwniak zdołał się wywinąć , to i tak zaraz haltowała go Milicja ... tak czy siak , Jeleń tracił... ciężko zarobioną kasę ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok